Heerlijk..

Niet alleen zijn we Maandag op de fiets weggeweest toen het thuis te warm werd..
.

.
Nee in de avond hebben we ook nog even op strand gelopen ..
.

.

Langs de zee..
.

.
Zeker in de avond is het er dan best lekker..
.

.
Met een windje erbij …denk ik dan …ik had toch beter iets mee kunnen nemen met mouwen
.

.
Zoals vaker kijken we ons de ogen weer uit..
.

.
We besluiten om te wachten tot de zon echt onder is..
.

.
Je kijkt dan toch echt je ogen uit…
.

.
Wat een kleuren in de lucht !!
.

.
Ik leef me helemaal uit….
En ja…ik hooooooorde die golf echt wel aankomen….echt..
Maar ik voelde hem pas toen hij mn schoenen doorstroomde …
En daar liep ik te soppen in mn sandalen ….
Met een meter zand erin of zo


.
En dan zomaar ineens is hij echt onder….
Maar echt donker op strand is het natuurlijk nog niet..
Oke kans op zeevonk was er …
Maar ja….dan moet je wachten tot het echt donker is..
En ach je kan natuurlijk niet alles hebben …
We hebben niet door de zee lopen stampen om te zien OF het er was..
We zijn lekker op huis aangegaan !!

8 thoughts on “Heerlijk..

  1. Met dit weer ..met zonsondergang is het prijs schieten wat dat betreft Margriet..
   Maar ja als het bijna donker is , worden de fotos minder vanwege het licht dus er zijn er weer heeeeeeel veel de prullenbak ingegaan

 1. hahahaha die zeevonk, jaaaaa ik moest zo aan jou denken gisteren en maandag al, zal ze gegaan zijn? Gewacht hebben? 😉 Ik denk dat je het nieuws in de gaten moet houden, zover als het er is, dan komt het wel op het nieuws ergens, editie.nl of zo, er zijn vast nog andere alert sites betreffende zeevonk die het aan geven, wie weet vanavond? 😉

  maar nog even, wat een prachtige foto’s en dit is wat ik dus ook zo graag wil he… juist in die avond, als iedereen of de meesten weg zijn… op het strand vertoeven… maar goed, Zandvoort, laatste trein terug, vaak gedaan, dat ik nog naar Almere kom… rond 22.00 uur ergens al… waar ik dan denk, ik ben er net! hahahaha

  X

  1. Voor de zeevonk moet het echt donker zijn op strand…ik denk dat je dan echt tot middernacht daar moet zijn …
   Zie je het voor je…..tot een uur of 12 …stel je ziet die zeevonk…nou eer je daarmee uit gespeeld bent is het een uur verder…..en dan…terug door een stuk duin…wat echt aardedonker is…

   1. ik weet het, ik ben vroeger, heel vroeger ook wel midden in de nacht pas op het strand geweest, dat we pas rond half 1 of zo, de auto pakten en dan even naar het strand gingen tot een uur of 3… hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

`