Oeps..

Ik was zondag even op zoek naar de ijsvogel.
En ik had haar gevonden..
Dat duurde nogal even ….
.
.
En geduld is niet mn sterkste kant..
Lang staan ook niet…

Ineens bedacht ik me dat ik een plastiek zak bij me had..
.

.
En ik leg het zakje keurig op de grond..
Met de bedoeling om me daar eens netjes op neer te vleien …
.

.
Ik zak wat door de gammele knietjes….
Voel dat ik mn evenwicht verlies….
En ja hoor…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.
Beide benen vlogen echt hoog in de lucht…
Plat op mn rug….ik rolde nog even door ook…
Hooo Hoooo hoorde ik mensen geschrokken roepen ..
Niks aan de hand riep ik maar..
En dacht…niets anders dan  een deuk in mn ego…
.


.
Je schaamt je toch kapot whahahahaha
Maar goed…de ijsvogel bleef van schrik even zitten…
Vandaag maar thuis gebleven …
En 1 schuttingdeel geschuurd en gebeitst..
Nog drie te gaan …
….

12 thoughts on “Oeps..

 1. Ik ga eerst vragen …alles goed niks bezeerd? En moet toegeven dat ik tijdens het lezen de beelden op mijn netvlies kreeg en moest lachen, ik had het kunnen zijn hihih. Ga jij gewoon open en bloot zitten niet in struikjes ? Prachtige foto’s

  1. Nee Aida het was zondag en zeker op zondag ga ik nooooit bloot in de natuur zitten whahahahahaha
   O trouwens …door de weeks ook niet …
   Nee niks bezeerd joh gewoon ff een flater geslagen whahahaha

 2. Wat een prachtige foto’s Ria en wat is het toch een bijzonder mooie vogel. Ook de boomstronk met dat groen erachter geeft het zo’n mooie sfeer.
  Hahaha, dat omvallen komt mij ook bekend voor want ja de eens zo geweldige reactie snelheid en souplesse is in de loop van de tijd bij mij ook behoorlijk afgenomen.
  Ik ga er ook zo gauw mogelijk weer eens een kijkje nemen.

 3. Ooo Ria ik zie het voor me en doet me ook ergens aan denken kan je herinneren de tind dat iedereen haarstukken en pruikendroeg ik dus ook ik ren in Rotterdam de trap van het station op weer veel te snel natuurlijk schop tegen ee traptree mijn pruik schiet voor me uit de trap op ik hoor achter me oooohhhh ik grijl in de vlucht die pruik zet weer op en haal de trein en staarde gewoon voor me uit of ik gek was inwendig scbudde ik van de lach. Dis je ziet je bent niet alleen hahaha .aar jij hebt tenminste nog een prachtige Ijsvogel !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

`