15 thoughts on “Stieneke, Klaartje en Bertha

 1. Mooie serie met dito commentaren. Trouwens je voorgaande blog heb ik ook enorm van genoten. Fijn dat je ons zo laat mee-genieten.
  Zover ben ik nog niet (weer). Volgende week maar eens zien wat de cardioloog zegt c.q. gaat doen. Ik ben zo verschrikkelijk moe. Volgens mij nog meer als voor de operatie. Toen wilde ik nog wel eens wat aanpakken, maar dat is nu helemaal op een erg klein pitje……. Soms ben ik daar erg verdrietig van. Maar alla, mijn tijd komt (hoop ik) ook wel weer. Je ziet het vanzelf.
  Groetjes uut Drenthe veur jullie allebeide!

 2. die 2e is een wereldfoto, Malou. Echt heeeeeel mooi.
  o.t. wij hebben het (ondanks onze wekelijkse pittige wandelingen) na die 17 km ook wel gehad, hoor Malou en het gaat ons ook niet om de afstand maar om urenlang van de natuur te genieten. Die afstand vermeld ik voor mensen, die ook zo’n wandeling overwegen.

 3. Gelukkig Margriet ik begon me al een watje te voelen als ik na 10 km het end in de bek heb
  Vandaag 20 km gefietst en weer even langs de meiden geweest
  Ik denk dat ze deze week naar de potstal gaan, er staan al wat koeien en de boer is al druk bezig met scheren

  Klaartje noemen wij die tweede koe whahahaha
  Het is een pracht van een koe met een mooie kleine kop

  Stieneke de blaarkop is niet mooi maar vreselijk aanhankelijk

  Bertha de Jersey koe van de onderste foto is een eigenwijs die alleen komt als ze zin heeft en dat word dus minder bij haar
  Maar als ze er staan zoals vandaag dan is het toch een knuffelkont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

`