kilometerteller

Zoals jullie hebben kunnen lezen ergens in mn verslagen over de skeeler vierdaagse is mn kilometer teller gesneuveld.

Nou ben ik altijd erg van het weggooierige, maar op een of andere manier kon ik nog geen afscheid nemen van het ding.

Bee opperde dat het misschien wel een kwestie was van die gebroken draadje vervangen, stukje eraan solderen of iets in die geest.Ik nog eens op die site gekeken van microsport om te kijken of er ergens een tekening zou staan van dat horloge zodat ik kon zien waar die draad heen gaat.Geen tekening, dus ik bedacht me dat ik ze ook kon mailen !!!

Omdat ik voor zover ik wist op de nederlandse site van ze was heb ik ze keurig in het Nederlands een mail geschreven en verteld hoe en wat. Krijg ik een mail terug dat ik het horloge op kan sturen en dat ze het gratis maken !!!!Ze hebben de mail door een vertalingsgeval gedaan en mij in het engels teruggemaild.

Nou lezen kan ik dat , maar terugmailen was toch een iets ander verhaal. Maar goed je kind heeft niet voor niks zn scholen doorlopen dus die mocht dat even voor zn moeder doen.

En nu ligt mn horloge mooi ingepakt in een envelop voorzien van de mails die over en weer zijn gegaan ………….en mn brutale vraag of ze ook het plaatje wat op de kilometerteller zit zouden willen vervangen!!!!!!!!!!!

Kijk dat zit zo he ………Lou is soms van het fanatieke en toen ik voor de eerste keer het batterijtje moest vervangen wat in mn skatewiel  zit ……..nou toen heb ik dus even te fanatiek die schroefjes in het plaatje gedraaid …………ze gingen er door en dat was niet de bedoeling. Nou is het zo gelegen dat plakband een hoop doet maar ja in dit geval dat ik toch het horloge terug moest sturen ……………….bedacht ik me dat ik dan net zo goed meteen een nieuw plaatje kan vragen

30 thoughts on “kilometerteller

 1. jij bent een super techtneut.
  ik heb nog wel wat klasjes voor je .
  Als je zin hebt kom maar hier,…..

  baai ze weei…ik schreef bij Dremel:
  van die code word ik ook helemaal kriebelig.
  ik ben namelijk iemand met veel p.s. en …zo als jullie weten.
  en nu moet ik telkens die verdomde code intoetsen….grrrrrrrrrrrrrr.

 2. Ik ga het gewoon afwachten wat er terug komt !

  Ja mus je zult nu toch echt moeten nadenken over die p.s want die code daar word je iebelig van waar of niet whahahaha

 3. Als ze al zoveel moeite hebben gedaan word het vast een nieuwe Malou!
  Dan mag je wel een beetje reclame voor ze maken onder je skate vrienden hahahhaa.
  Ik heb net als jij ook steeds gezegd na de hond[ die is nu i3] geen nieuwe huisdieren meer….. maarja…. die katten waren in de steek gelaten en verwilderd hier achter in het bos en hadden honger…. wat doe je dan he.
  Dus pas op als het zover is hard doorlopen als je zoiets ziet.
  Maar ik zou ze nu voor geen goud meer willen missen hoor!
  fijne avond en liefs van sarewiets en de bengels

 4. ik ga nu goed nadenken over wat ik allemaal schrijf.

  vooral over of het al AF is.

  ander moet ik nummers gaan intioetsen.
  baai ze weeeijjj Lou…Joost is alweer aan het gooien met zijn mobiele nummer.
  zie het logje over noordwijk.

  ff denken…..was dit alles???
  of wil ik nog iets zeggen…….

  nee geloof dat dit het is….

 5. He Mus ik ben even langs joost geweest en heb het nummer opgeschreven
  Zeg als jij nou ook gaat he ……….zal ik dan een appeltaart bakken en meenemen ??????????????
  Zo een met amandelspijs en noten ???????????????
  Dan zal ik even zuinig zijn op Piet zodat hij ook meekan
  En dan zullen we Joost eens uit zn burka rukken !!!!!

 6. dat is een strak plan lou ik ben ook erg benieuwd ik gok erop dat je een nieuwe krijgt, joost weer naar noordwijk……
  ik mis alles….jammmer smile met sip gezichtje
  en thx, maar het blijft gewoon op het oude staan..ik puzzel door

 7. Hallo moeder van mijn buurman.Wat grappig,ik was op zoek naar een skeelerkilometerteller voor mijn vader kom ik op deze pagina uit.Moet ik wel even reageren.Ik ga verder zoeken ,ik weet alleen niet waar.Nou misschien tot de volgende nightskate of als U bij Michel bent.
  Groetjes van Jasperina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

`